Fruitzuurbehandelingen

Cenzaa AHA therapy start in de eerste behandeling altijd met de Mandelico Peeling om de huid voor te bereiden op de Cenzaa Mandelico Therapy 30%. De Mandelico Peeling is noodzakelijk om de barriere van de hoornlaag te verminderen en een voldoende diepe penetratie van de Mandelico Therapy 30% te verkrijgen. Hierdoor wordt het mooiste resultaat behaald met zo min mogelijk kans op irritaties.

Mandelico Therapy 30%(Amandelzuur)

Alfa Hydroxy Acid (AHA) welke gewonnen word uit bittere amandelen. Mandelico Therapy is op grond van zijn moleculaire grootte uitzonderlijk goed te verdragen en kan voor vrijwel alle huidtypes, met inbegrip van de gevoelige huiden zoals rosacea gebruikt worden. Door de antibacteriële eigenschappen kan Mandelico Therapy helpen om acne, zelfs actieve acne te bestrijden.

Glycol Therapy 35%

Alfa Hydroxy Acid (AHA) welke gewonnen word uit suikerriet. Glycolzuur is het meest effectieve zuur. Door de kleine moleculaire structuur dringt glycolzuur tot diep door in de huid. Dit product zorgt dat de dode huidcellen van de opperhuid is los weken en stimuleert cel vernieuwing. De verhoogde celdeling leidt tot een versnelde afschilfering met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect geeft. Er treedt tegelijkertijd ‘vernieuwing’ en ‘verfrissing’ van de huid op. Dit product is uitermate geschikt voor de onzuivere/acne huid, de verouderde huid en de huid met pigmentatie problematiek.

Bij huidveroudering, littekenweefsel, droge huid, vette huid met onzuiverheden en acné.

Heeft u interesse? Neem contact met mij op en plan een vrijblijvend en gratis intakegesprek om uw huid te analyseren en eventuele contra-indicaties te bespreken.